De eerste oogst (trompetgeschal)

Hopla! De eerste emmers met Winteroesterzwammen zijn wakker. Kijk maar eens mee, en lees zeker verder als je dit weekend één van onze eerste klanten wil zijn.

img_9532

IMG_9524.JPG

img_9559

Kunnen jullie geloven dat we nog niet zelf van onze oogst geproefd hebben? We hebben van ons hart een steen gemaakt en de zwammen alleen met onze ogen opgegeten. Ilse Maes van Muna&Co zal vanavond een lekker hapje maken van onze eerste kilo en dat voor de Manufactuurnocturne van Z33. Binnenkort delen we haar recept met jullie.

img_9601

Natuurlijk hebben we zorgvuldig het gewicht genoteerd van de oogst per emmer. We hopen binnenkort te ontdekken welke samenstellingen van grondstoffen het beste resultaat opleverden.

img_9582

En intussen hebben we ook de emmers met de Koningsoesterzwam én de Bietenputzwam uit de incubator gehaald en naar de vruchtzetkamer verhuisd. Duimen maar!

Voor de volgers die zo flink zijn geweest helemaal tot onderaan te lezen: we schatten dat we nu zondag 18 december weer 5 bakjes kunnen verkopen (€5). Ben jij geïnteresseerd? Laat NU een bericht achter op de contactpagina. De eerste 5 personen horen van ons wanneer ze hun bakje kunnen afhalen @ Funghi Lab. Weet wel dat dat ook betekent dat jullie op de foto gaan.

img_9614

Funghilab is een samenwerking tussen De Andere Markt en Fungimama, in het kader van MANUFACTUUR 3.0, een project van Z33 Huis voor Actuele Kunst (Hasselt). MANUFACTUUR 3.0 kadert in de Stadstriënnale Hasselt-Genk TRADEMARKS.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s